Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Νέο θεατρικό έργο.

Νέο θεατρικό έργο.

Το έχω πει αρκετές φορές, πως οι πολιτικοί είναι καλλιτέχνες στην απατεωνιά και το ψέμα. Ό,τι και να σου πουν σήμερα, αργότερα θα στο αλλάξουν αφήνοντάς σε σαν χαζό να τους κοιτάς. Ακόμα και τα αντίθετα να πουν, θα έχουν καταφέρει να πείσουν κόσμο γιατί γνωρίζουν σε ποιους απευθύνονται.

Καλλιτέχνες λοιπόν και σαν σωστοί στη δουλειά τους, φροντίζουν όλοι τους να δίνουν αρκετά πειστικές παραστάσεις.

Τώρα έχουμε για πρωθυπουργό τον καλλιτέχνη Αλέξη και αν βάλεις κάτω αυτά που έχει πει μέχρι σήμερα, δύσκολα θα θυμηθείς κάποια αλήθεια. Ο Πανούλης από την άλλη, πάνω κάτω τα ίδια.

Ο Αλέξης όμως είναι και πιο πονηρός! Έκανε υπουργούς αρκετούς από τους ΑΝΕΛ και τα παιδιά γλυκάθηκαν από το χρήμα και τα οφέλη της καρεκλίτσας και σιγά τώρα μην την αφήσουν. Αφού καβαντζάρισε λοιπόν τις έδρες, σου πετάει και μια «Ψήφο εμπιστοσύνης» και πάρε να έχεις λαουτζίκο τη συνέχεια της σωτηρίας σου. Θα μπουν και στο κόμμα του Σύριζα σιγά-σιγά για το συμφέρον της πατρίδας και του λαού και όλα καλά.

Το μόνο που με απασχολεί, είναι το τι θα κάνει τώρα ο Πανούλης που παραιτήθηκε από υπουργός άμυνας. Ούτε στολές, ούτε πτήσεις με ελικόπτερα και τιμές.

Τι θα κάνει τώρα το παιδί; Εντάξει, θα πάρει το σκάφος του και θα πάει για βόλτες και ψάρεμα όταν θα φτιάξει ο καιρός. Όπως και να το κάνεις όμως, θα πέσει ψυχολογικά και φοβάμαι μη το ρίξει στο φαγητό.

Εκείνα τα έρμα κουμπιά από τα κουστούμια του είναι συνέχεια με το άγχος της απρόσμενης πτήσης. Ίσα που καταφέρνουν και κρατάνε το κούμπωμα. Τέλος πάντων…

Πάνο συγκρατήσου και βάστα γερά παλικάρι μου γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα… Εδώ έγινε αρχηγός της Ν.Δ. ο Αντωνάκης που διατυμπάνιζε (όταν έφτιαξε την Πολιτική Άνοιξη) πως δε γυρίζει πίσω, ακόμα και αν τον κάνουν αρχηγό του κόμματος.

Όσοι πιστοί λοιπόν, δείτε και αυτή την παράσταση γιατί αξίζουν τα παιδιά!

Σχολιάστε