Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Το Ατύχημα και το Δυστύχημα (για τη χώρα).

Το Ατύχημα και το Δυστύχημα (για τη χώρα).

ATIXIMA-DISTIXIMAΜερικές φορές αξίζει να ασχολείσαι με αυτά που λένε οι πολιτικοί γιατί μπορείς, πέρα του να καταλάβεις το επίπεδο -αν και γνωστό-, να γελάς άφθονα.

Έχουμε λοιπόν την ομιλία του Σαμαρά από τα Ιωάννινα και μεταξύ πολλών, είπε και τα παρακάτω:

«Ο κ. Τσίπρας δεν είναι απειλή για την Ελλάδα. Είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβεί. Αυτό το ατύχημα πρέπει να το εμποδίσουμε όλοι την Κυριακή»

Να που θα συμφωνήσω με τον Αντωνάκη, όντως ο Αλέξης θα είναι ένα σοβαρό «ατύχημα» για την χώρα, μόνο που ξέχασε να μας πει, ότι ο ίδιος και η παρέα του είναι το «δυστύχημα» για την Ελλάδα.

Στη συνέχεια είπε:

«Συμπατριώτισσες – συμπατριώτες, βρισκόμαστε μόλις δύο μέρες πριν από τις εκλογές και θέλω να είμαι σαφής και ξεκάθαρος: κανείς δεν μπορεί να δηλώνει ανυποψίαστος για το τι μπορεί να συμβεί. Ο κ. Τσίπρας, ενεργώντας ανεύθυνα και επικίνδυνα, ανακήρυξε τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης. Θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, πάση θυσία!».

Πριν συμφωνήσω πάλι μαζί του, θέλω να μου λύσει μια απορία, αυτό το «θέλω να είμαι σαφής και ξεκάθαρος», είναι το ίδιο με εκείνο που είχε πει «Και το λέω ρητά και κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ…»;

Όποτε ο Αντωνάκης μας λέει κάτι τέτοια, τον φοβάμαι, εφιάλτες με αγγούρια και παλούκια θα βλέπουμε πάλι…

Τέλος πάντων, θα περιμένω διευκρίνιση αλλιώς δεν τον ψηφίζω. Πάμε παρακάτω, συμφωνώ με το «κανείς δεν μπορεί να δηλώνει ανυποψίαστος για το τι μπορεί να συμβεί.» Αυτό ισχύει και για τους δύο σας, να είμαστε εξηγημένοι, εντάξει;

Όσο για το αν σας ρίξει ή όχι, τι να κάνουμε, κάποια στιγμή όλα πέφτουν. Αφού ζήσαμε με εσάς τα όμορφα, θα μάθουμε και στα δύσκολα με τους άλλους.

Είπε και άλλα ωραία αλλά θα μπλέξουμε.

Όλοι μα όλοι, ο βασικός στόχος που έχουν είναι να πλήξουν το αντίπαλο κόμμα. Από ουσία σχεδόν μηδέν και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Αυτός που είναι σίγουρος για το πρόγραμμα και τους στόχους που έχει , μιλάει για αυτά, δεν κάνει “πόλεμο” στους άλλους.

Όταν έχεις ομάδα, παίζεις μπάλα, δε “σπας” τα πόδια των άλλων.

Σχολιάστε