Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Αριστερά βιταμινούχα αέρια.

Αριστερά βιταμινούχα αέρια.

Aristera_bitaminouxa_aeria

Η σωστή κυβέρνηση είναι πολλές φορές σαν το γονιό που νοιάζεται για το καλό των παιδιών του. Τόσα χρόνια μας έχουν καλομάθει βλέπεις… Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε την «αριστερή» αγωνία για το καλό των πολιτών.

Αυτό το «καλό» βέβαια σηκώνει πολύ κουβέντα γιατί ανάλογα την οπτική γωνία που έχεις, αλλάζει και η πρακτική εφαρμογή του σε σχέση με τη θεωρεία του.

Επί μονίμου βάσεως βλέπουμε την εκάστοτε αντιπολίτευση να χτυπιέται και να φωνάζει για τις αδικίες που κάνει το κυβερνών κόμμα. Όταν αντιστραφούν τα πράγματα, αλλάζει και η φιλοσοφία περί του «καλού». Για το ποιο είναι τελικά αυτό το «καλό» και πως το εφαρμόζεις, δεν υπάρχει περίπτωση να στο πουν και να το εφαρμόσουν οι πολιτικοί που γνωρίζω μέχρι στιγμής

Ένας από αυτούς που δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει την αλήθεια περί του «καλού» μας, είναι αυτός ο άθλιος πολιτικός με το όνομα Αλέξης Τσίπρας. Ως ο χειρότερος ψεύτης Πρωθυπουργός όλων των εποχών κοντεύει να καταντήσει. Βέβαια δε μας είπε ότι είναι και ο Σούπερμαν, αλλά με αυτά που είχε υποσχεθεί, κάπως έτσι το ΄παιζε.

Πλησιάζει –στα σοβαρά πια– η ώρα που θα πρέπει να ρίξει πολύ ξύλο και χημικά για να μπορέσει να σταθεί όρθιος, αν τα καταφέρει…

Μπορεί να έχει δοθεί η εντολή να βαράνε με τα «αριστερά» γκλοπ που δεν πονάνε και πολύ, αλλά όπως και να το κάνεις, θα πρέπει και ο καψερός ο ματατζής να βαράει περισσότερο τώρα μια και δε θα το ευχαριστιέται ο άνθρωπος. Τζάμπα θα ανεβοκατεβάζει το όργανο –της τάξης– το πειθήνιο όργανό του επάνω μας; Εννοώ φυσικά το «αριστερό γκλοπ» που θα κρατά…

Όσοι θα είναι σε πορείες μπλόκα και διαμαρτυρίες, να προσέχουν παρακαλώ τη «δεξιά» πλευρά τους γιατί την «αριστερή» δε θα την πειράζουν. Ε, πρώτη φορά στα ζερβά… θα κρατήσουν τους τύπους!

Η «δεξιά» μας πλευρά λοιπόν θα σηκώσει όλο το βάρος, αλλά να σας πω και κάτι, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν είμαι πολύ σίγουρος τελικά γιατί:

Έχουμε Αριστερή κυβέρνηση που καραδεξιοφέρνει αλλά αριστερίζει για τα μάτια του κόσμου αφού είναι εναντίον των μέτρων που παίρνει, αλλά τα εφαρμόζει με πίστη και αφοσίωση ενώ είναι απάνθρωπα αλλά με έντιμο συμβιβασμό τα βλέπει καλά, όμως στεναχωριούνται και πάλι με τους φόρους που μας βάζουν και αν χρειαστεί, θα μας χώσουν και ένα τέταρτο μνημόνιο για το καλό μας! Ρε αϊ στο διάολο λέω εγώ.

Όσο αφορά τα χημικά που πρόκειται να πέσουν σύντομα, δε θα είναι από τα συνηθισμένα. Έχουν βάλει μέσα εισπνεόμενες βιταμίνες για όσους δεν τρώνε καλά και κάτι τις από αφροδισιακά για να το ρίξει ο κόσμος στο… μπας κι αδειάσουν οι δρόμοι.

Δεν ξέρω αν το ξύλο και τα χημικά που θα πέσουν στη συνέχεια θα βγουν από τα «αριστερά» ή τα «δεξιά» του Παραδείσου, εκείνο όμως που βλέπω είναι πως θα το ίδιο επιμορφωτικά με των προηγούμενων. 

Ότι και να κάνεις όμως κε Αλεκούκο μας, όσα καπνογόνα και ξύλο να ρίξεις, η κλεψύδρα σου αδειάζει…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s