Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Τα παλικάρια σφάζονται για της Νουδούλας το…

Τα παλικάρια σφάζονται για της Νουδούλας το…

Gia_tis_Noudoulas_to

Μπορεί να γίνεται ένας χαμός τριγύρω μας, τα παλικάρια όμως έχουν ιερό και καλό σκοπό για τη Νουδούλα. Έχει πατήσει τα σαράντα ένα έτη η μικρά και παραμένει ερωτεύσιμη και ποθητή απ’ όλα τα, ας πούμε όμορφα και ικανά αγόρια του χωριού της.

Ποιος θα πρωτοπάρει το κορίτσι μας είναι το θέμα γιατί εδώ ισχύει αντίστροφα ο νόμος «κοίτα μη μείνεις στο ράφι». Ως γνωστόν για τα κορίτσια το λένε –βασικά-, αλλά στη περίπτωση αυτή ισχύει για τα αγόρια που την διεκδικούν.

Γι’ αυτό το λόγο τα παιδιά τα δίνουν όλα. Είναι αποφασισμένοι οι μονομάχοι μας να πάρουν το κορίτσι και κάθε ένας χρησιμοποιεί ότι όπλο διαθέτει για να τα καταφέρει. Η ερωτεύσιμη και ποθητή αυτή κόρη μπορεί να μην είναι παρθένος, είναι όμως προσοντούχα και δίνει μεγάλο κύρος –και όχι μόνο– σε όποιον τελικά θα την πάρει. Άντε τώρα να χάσεις αυτή την ευκαιρία που το επίπεδο των υποψήφιων είναι χαμηλό.

Μπορεί να προσπαθούν όλοι τους να κρατούν -με δυσκολία- τα προσχήματα, πέφτουν όμως κάτι μαχαιριές στα μουλωχτά και ενίοτε στα φανερά, άλλο πράγμα. Φυσικά, με πολύ αγάπη και συντροφικότητα για το καλό της κόρης.

Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος είναι ο αρχηγός και κάπως έτσι θα πάει και εδώ το παραμύθι.

Τα παλικάρια λοιπόν σφάζονται για το όνομα και την τιμή της Νουδούλας και όχι για ότι άλλο -τυχόν- νομίσατε διαβάζοντας τον τίτλο. Έλα όμως που δε θα πάθει κανείς τους τίποτα από την όλη διαδικασία. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα συνεχίσουν να τρώνε από το χωριό και τη χώρα γενικά, μια και θεωρούνται απαραίτητοι για κάποιους.

Όσοι είναι πιστοί φίλοι της κόρης, ας πάνε στην αρένα και ας υποστηρίξουν όποιον νομίζουν πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της. Άντε να βγει ο άξιος γιατί περιμένει και η πριγκίπισσα της χώρας να βολευτεί. Έτσι είναι, ο πρώτος από κάθε χωριό έχει κάποια παραπάνω προνόμια…

Κοντογιορτή που λένε και θα μάθουμε με ποιον από τους μονομάχους η Νουδούλα θα κοιμάται αγκαλιά τις νύχτες. Αχ βρε κορίτσι μου, με τόσους έχεις πάει και συ αλλά προκοπή δε είδες και δε βλέπω να βλέπεις…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s