Αρχική » Πολιτική » Περιμένοντας το τίποτα…

Περιμένοντας το τίποτα…

Simfonia_NAI_OXIΠεριμένουμε… δεν ξέρω τι, αλλά περιμένουμε τους άλλους να μας λυπηθούν, να μας αγαπήσουν, να μας καταλάβουν και να μας δώσουν κάποιο χρόνο ζωής ακόμα.

Σήμερα ή σε πολύ ελάχιστες μέρες περιμένουμε θεωρητικά να γίνει αυτή η συμφωνία που δε θα μας ρίξει στον γκρεμό. Η αίσθησή μου είναι πως είμαστε στον αέρα, το σπρώξιμο έχει ήδη γίνει. Το όποιο αλεξίπτωτο είχαμε επάνω μας, δείχνει να μην ανοίγει. Όσο και να τραβάμε τα σχοινάκια, αυτό επιμένει εκεί, κολλημένο και πεισμωμένο να μας λέει με τον τρόπο του: «Λυπάμαι, αλλά…»

Ανάλογα με το τι διακυβεύει να χάσει ο κάθε ένας από εμάς, θα ζητήσει το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ. Προσωπική άποψη είναι πως και τα δύο θα είναι πολύ άσχημα. Τέλος πάντων, απ’ ό,τι μου λένε τα διάφορα δεδομένα που έχω και χωρίς να λέω τι είναι καλύτερο ή όχι, οι πιθανότητες προς το ΟΧΙ είναι πιο πολλές.

Δεν μας θέλουν, όπως δε μας ήθελαν εδώ και χρόνια. Απλά ήταν αρκετά απροετοίμαστοι πριν. Τώρα είναι αλλιώς, έτσι τουλάχιστον νομίζουν.

Εάν περάσει το ΟΧΙ, θα έρθουν κλυδωνισμοί για όλους τους ισχυρούς από εκεί που δεν το περιμένουν. Μας έστησαν πολλές παγίδες και δυστυχώς, μέχρι και οικιοθελώς πέσαμε μέσα. Να θυμάστε όμως και κάτι που σας λέω τώρα. Θα πέσουν και αυτοί μέσα και θα βγουν τελευταίοι.

Μπορεί να μας λοιδορούν, να μας ξευτιλίζουν και πολλά άλλα να μας κάνουν, μέσα τους όμως γνωρίζουν την αδικία που γίνεται εις βάρος μας. Υπάρχουν αρκετά μυαλά και μάτια που βλέπουν, αλλά είναι και αυτοί εγκλωβισμένοι. Θα έρθει η στιγμή της συγνώμης, να το θυμάστε αυτό.

Ανεξάρτητα πάντως με το τι θα γίνει, να μη φοβάστε τα δύσκολα είτε του ΝΑΙ, είτε του ΟΧΙ. Αυτή την «ελπίδα» να κρατάτε και όχι την ψεύτικη που ύπουλα μας σέρβιραν.

Να πιστεύουμε εκεί που πρέπει και όχι τους πολιτικούς, αυτοί κάνουν αυτό που γνωρίζουν και θα πρέπει επιτέλους να το συνειδητοποιήσουμε, για το καλό μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s