Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Πολιτικοί Φρανκενστάιν.

Πολιτικοί Φρανκενστάιν.

nea-kentroaristeraΑυτός ο κεντρο-αρστερο-σοσιαλιστής με δεξιό τρόπο ζωής, δε θα σταματήσει μέχρι να φτιάξει κάποιο πολιτικό πόλο.

Είναι ένας από τους πολλούς χρησιμοάχρηστους πολιτικούς που θέλει να αφήσει και αυτός τη πολιτική του σφραγίδα (απορρίμματα) στη πορεία της χώρας. Όταν δεν έχεις κάτι άλλο χρήσιμο να κάνεις, πρέπει να σώσεις αυτούς που πέταξες στη θάλασσα.

Έτσι λοιπόν ο Ανδρέας μας, έχει βάλει σκοπό της ζωής του να ενώσει όλα τα “χρήσιμα” κομμάτια των πολιτικών αυτού του τόπου. Για αρχή, προσπαθεί να “ράψει” μαζί τον Γιωργάκη με τον κο Φώτη -τους φέρνει σε επαφή-. Δεν γνωρίζω τις ικανότητές του στη ραπτική, αλλά αφού θέλει το παιδί να τους ενώσει, ας το προσπαθήσει τουλάχιστον.

Για μετά, θέλει να ενώσει τραπέζια, καρέκλες, πολυθρόνες, ντιβάνια, ντιβανοκασέλες Ωπς! Αυτό είναι από αλλού, εννοούσα ΠΑΣΟΚ, «Ελιά», Ποτάμι, τον ίδο και ότι άλλο προκύψει, μετά τις 25 Μαΐου. Για να γίνει με μεγάλη επιτυχία η συρραφή όλων των κομματιών, υποσχέθηκε και εγγυήθηκε προσωπικά, να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Την Ελληνική ταινία «Βασίλισσα θα σε κάνω» την γνωρίζετε, όπως και τον Αντρέα μας…

Όσοι πιστοί του κεντρο-αριστερο-σοσιαλιστικού χώρου, υπομονή λίγες μέρες ακόμα. Θα έρθει ξανά η «Αλλαγή» με τον κώ πόλο του κου Λοβέρδου μας!

 

Advertisements

One thought on “Πολιτικοί Φρανκενστάιν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s