Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Τα μυαλωμένα κουκούτσια!…

Τα μυαλωμένα κουκούτσια!…

ELia_pasok_NDΈχει να γίνει μύλος με τις διασπάσεις και τις μεταγραφές ανάμεσα στα κόμματα και αποκόμματα που κακώς υπάρχουν στην Ελλάδα. Μέσα σε όλα λοιπόν, μας “φύτρωσε” μία «Προοδευτική Ελιά». Όρισε και το σημείο που θέλει να βγάλει κλαράκια και καρπό, ανάμεσα λέει από ΝΔ και Σύριζα -το ενωμένο και δυνατό ΠΑΣΟΚ, μάλλον το ξέχασαν-. Το όνομα που θα έχουν στις ερχόμενες εκλογές -και όχι μόνο- θα είναι, «Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη». Αυτό το «προοδευτική», δεν κατεβαίνει κάτω με τίποτα, ποτέ δε μπόρεσα να εμπεδώσω τόσα χρόνια που το ακούω, πως το έχουν εφαρμόσει πρακτικά και προς όφελος μας στην πολιτική. Τα ίδια έλεγε το ΠΑΣΟΚ από το ’81 και όσο αφορά το «Δημοκρατική», έχουμε τη δεξιά που την έχει και «ΝΕΑ», τη “Δημοκρατία”.

Όλοι αυτοί οι σπουδασμένοι και πολύ μυαλωμένοι άνθρωποι δηλαδή, αφού αγανάκτησαν και προβληματίστηκαν, είπαν να κάνουν κάτι να μας σώσουν μαζί με τη γερασμένη μεν, αλλά αμόλυντη σοσιαλιστική κεντροαριστερά. Μάλιστα, άσε που έχω και μια απορία, γιατί βρε παιδιά ξεκινήσατε 58 και δεν περιμένατε να βρείτε και άλλους 11 ακόμα; Θα είχε πιο ενδιαφέρον έτσι, θα είχαμε και ένα όνειρο, ένα στόχο τέλος πάντων!

Πολύ πιθανό το κόμμα του Βενιζέλου -με ή χωρίς αυτόν- να γίνει συνιστώσα ή να αφομοιωθεί  από τους «Προοδευτικούς» γιατί αλλιώς… game over. Ο Βαγγέλης όπως έστρωσε το ίδιο και ο Αντωνάκης που θα χάσει το δεκανίκι του. Επάνω που αρχίσαμε να συνηθίζουμε την ανάπτυξη, θα τη χάσουμε… Πολύ γκαντεμιά ρε παιδί μου, δε θυμάμαι, είχε κάνει κάποια ευχή ο μπαμπάς της Ντόρας;

– Βλέπω πολλά κουκούτσια να έχουν μαζευτεί και αντί για φρέσκο λάδι, μόνο πυρηνέλαιο θα μας σερβίρουν. –

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s