Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Ο οίκος άνοιξε και περιμένει τις… «κυρίες»

Ο οίκος άνοιξε και περιμένει τις… «κυρίες»

Theoxaris_Taxis_openΧάρης Θεοχάρης, να παιδί να μαλά  μάλαμα θα μπορούσαν κάποιοι να πουν. Ένας πολύ άξιος άνθρωπος που κάνει πολύ καλά τη δουλειά που του έδωσαν. Την κάνει μάλιστα τόσο καλά, που ανέλαβε και άλλες αρμοδιότητες ακόμα. Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσοι θα τον πουν «μάλαμα», αλλά μάλλον οι περισσότεροι θα τον πουν κάπως αλλιώς.

Σήμερα μέσω του twitter μας ενημέρωσε ο Ρούλης ότι ο TAXIS άνοιξε και μας περιμένει με ανοιχτές τις αγκάλες…

Αυτό το μαλακομάλαμα λοιπόν, όταν του είπαν σε μια πρωινή εκπομπή  προς το τέλος του 2013 (μάλλον του Παπαδάκη στον Ant1) ότι θα κάνουν κατάσχεση στο σπίτι ενός φτωχού ανθρώπου για 391€, μας διευκρίνισε ότι δε θέλουν να πάρουν τα σπίτια του κόσμου, αλλά επειδή τελειώνει η χρονιά και για να μη γίνει παραγραφή του χρέους που έχει ο φτωχός, ε! γι’ αυτό προχώρησαν στην εικονική προς το παρόν κατάσχεση. Αργότερα βλέπουμε.

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι -ελπίζω- , σε μία οργανωμένη χώρα φροντίζουν το ίδιο για όλες τις περιπτώσεις παραγραφής. Άλλωστε δε μπορώ να πω ότι δεν έχουν κάνει το ίδιο και για τους πολιτικούς. Εδώ και πολλά χρόνια, προληπτικά έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσει όποιος έχει ανακατευθεί με μίζες και διάφορες άλλες περιπτώσεις ύποπτων δωρεών. Ακόμα και στην περίπτωση της υπόνοιας.

Η γνωστή φράση «Η πρόληψη σώζει», αναζητά ακόμα την εφαρμογή της.

Δηλαδή ρε Χαρούλη, αυτός ο φτωχός και ο κάθε άλλος φτωχός, του χρόνου θα έχουν βρει τα λεφτά που θες; Άντε να πεις ότι αυτός θα βρει κάπως τα 391€, οι υπόλοιποι που οφείλουν περισσότερα, από πού βρε μαλακομάλαμα θα στα δώσουν; Δεν πιστεύω να περιμένεις και εσύ από την ανάπτυξη που μας λέει ο Σαμαράς ε!

Είσαστε υπόδουλοι και θέλετε και εμάς από κάτω για να νιώθετε άρχοντες, αμ δε θα σας περάσει. Καλό φούντο Χαρούλη μου σε εσάς και στον TAXIS σας.

Advertisements

2 thoughts on “Ο οίκος άνοιξε και περιμένει τις… «κυρίες»

  1. Παράθεμα: Ο οίκος άνοιξε και περιμένει τις… “κυρίες” !!! | My Corfu

  2. Παράθεμα: Ο οίκος άνοιξε και περιμένει τις… “κυρίες” !!! | Paganeli

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s