Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Ένας ευσυνείδητος βουλευτής…

Ένας ευσυνείδητος βουλευτής…

Giakoumatos_sto_GipedoΓιακουμάτος Γεράσιμος Ειδικός Παθολόγος και Βουλευτής, πολύ μεγάλη επιτυχία… 17.406 δίσκοι, ε… συγνώμη, ψήφοι ήθελα να πω! Άξιος! Άξιος!

Αυτόν τον άνθρωπο όπως και πολλούς άλλους παρόμοιους, κάποιοι θεωρητικά σκεπτόμενοι πολίτες τον ψήφισαν είτε για να τους βολέψει κάπως είτε για να δώσει τα φώτα και όλες τις δυνάμεις του να πάει μπροστά ο τόπος. Σας παρακαλώ να τον ξαναψηφίσετε και αυτόν, τέτοια προσωπικότητα δεν πρέπει να λείπει από τον οίκο… της Βουλής.

Ο εν λόγο κύριος όπως και οι περισσότεροι βουλευτές, έχει κάποια ιερά καθήκοντα που φροντίζει με μεγάλη διάθεση να υπηρετεί. Το πιο βασικό είναι να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Ν.Δ. Το δεύτερο βασικό είναι να βγαίνει στα κανάλια να υπερασπίζει τη ψήφο του και αυτά που κάνει η κυβέρνηση. Ως Ιατρός Ειδικός Παθολόγος δεν γνωρίζω την πορεία του και πολύ περισσότερο δεν γνωρίζω ως βουλευτής, σχεδόν αόρατος υπήρξε, πάλι καλά που υπάρχει και η τηλεόραση…  

Αυτό το ταγάρι λοιπόν άνοιξε το στόμα του στη Βουλή και είπε στον Πάνο Καμμένο την ώρα που μίλαγε «Τελείωνε να φύγουμε έχουμε να πάμε και στο γήπεδο». Το ποιος είναι ο Καμμένος δεν με ενδιαφέρει, αλλά να μιλάς έτσι στον πρόεδρο ενός κόμματος μέσα στη Βουλή, δείχνει το πόσο γιδοτάγαρο είσαι. Πολύ χαμηλό είναι το επίπεδο των βουλευτών εδώ και πάρα πολλά χρόνια, άλλωστε τα έργα τους τα ζούμε τώρα. Συνειδητοποιούμε  ποιοι ψηφίζουν για το μέλλον των παιδιών μας;

Χιλιάδες άλλοι Έλληνες θα μπορούσαν να ήταν στη θέση αυτού του ανθρώπου και να έκαναν πραγματικό έργο, αλλά δε θα μπορούσαν  να ήταν γιατί θα είχαν άλλη ποιότητα. Μαγκιά κλανιά και τίποτα άλλο ο κος Γακουμάτος αλλά παρ’ όλα αυτά τον πληρώνουνε αρκετά καλά για να τον απολαμβάνουμε!

Λέτε να βγει η κα Βούλτεψη και να κάνει ανάλογη σκληρή κριτική στον συνάδελφό της (όπως με τον Λιάπη) με αυτά που είπε; Μπααα, «όμοιος ομοίω αεί πελάζει» και να συμπληρώσω, δεν κράζει.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s