Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Ο Μέγας Γκουρού μίλησε!…

Ο Μέγας Γκουρού μίλησε!…

Broutsis_Fortune_TellerΗ κυβέρνηση είδε και απόειδε ότι με το υπουργικό επιτελείο που έχει, μέλλον δεν υπάρχει και έκανε μια δοκιμαστική μεταγραφή από τις μακρινές Ινδίες φέρνοντας τον μεγάλο Γκουρού, Vroutsishan Giannish.

Του ζήτησαν να βάλει όλη τη τέχνη του και να κάνει μια προφητεία για το πρόβλημα της ανεργίας. Σφίχτηκε και ζορίστηκε ο μεγάλος Γκουροπροφήτης  και μετά από ένα επίπονο διαλογισμό, απεφάνθη ότι κατά το τέλος του 2014 η ανεργία  θα αρχίσει να μειώνετε.

Μεγάλη χαρά απλώθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο γιατί πιστεύουν στα λόγια  του Vroutsishan Giannish. Είναι μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί η διορατικότητα του κου Σαμαρά γιατί αυτοί που είχε φέρει το ΠΑΣΟΚ για προφήτες, κάποιος Παπακωνσταντίνου, Παπαδήμος κλπ, επέτυχαν παταγωδώς.

Ο γκουρού προχώρησε παρακάτω το θέμα λέγοντας και τον τρόπο που θα γίνει αυτό. Βέβαια, ως γνήσιος Γκουροπροφήτης τα είπε με γρίφους και εκεί μου τα χάλασε…

Είπε: «Πρέπει να εστιάσουμε στην προστασία της εργασίας και των εργαζομένων και όχι των θέσεων εργασίας». Γιατί με βασανίζει έτσι; Εννοεί ότι αν καταργηθούν οι θέσεις εργασίας που δεν θα είναι προστατευμένες, οι εργαζόμενοι  θα συνεχίσουν να εργάζονται μια και θα είναι προστατευμένοι ως εργαζόμενοι, παρ’ ότι αν καταργηθεί μια θέση ο υπάλληλος φεύγει; Τι μανία που έχουν αυτοί οι “προφήτες” να τα λένε ήξεις αφήξεις και στο τέλος να σου λένε, «Το είχα πει».

Είπε επίσης ότι θα μειωθούν οι εργοδοτικές εισφορές συνολικά 5 ποσοστιαίες μονάδες αλλά η τρύπα που θα δημιουργηθεί στα κρατικά έσοδα, δε μας είπε πως θα καλυφθεί.

Πέρα από τις βλακείες που λέει ο άσχετος για εμένα γκουρού Vroutsishan Giannish, βλέπω μια κυβέρνηση που αν λέει κάθε χρόνο ότι θα έρθει η ανάκαμψη, δε μπορεί, κάποια χρονιά στο απώτερο μέλλον θα δικαιωθεί.

Κατά τα άλλα, θες υπουργούς, θες γκουρού ή προφήτες να βάζει η κυβέρνηση για να μας πείσει ότι όλα θα πάνε καλά, ο κόσμος που περνάει δύσκολα μπορεί και βλέπει πιο καθαρά τι γίνεται.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s