Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Οι Ρομπέν των πλουσίων…

Οι Ρομπέν των πλουσίων…

Robin_ton_plousionΚακός χαμός γίνεται στη χώρα των παραμυθιών, όλες οι ιστορίες έχουν αρχίσει να αντιστρέφονται. Κάποιο μαγικό ξόρκι έχει κάνει τους υποτιθέμενους προστάτες των φτωχών, υπηρέτες των αφεντάδων.

Όλα λοιπόν τα παιδιά των αφεντάδων, αποφάσισαν να σώσουν τις τράπεζες του Σερίφη και να πολεμήσουν για τα συμφέροντά του. Έτσι λοιπόν ένωσαν τις δυνάμεις τους -παρ’ όλες τις διαφορές τους- και άρχισαν το κυνήγι των κακών φτωχών, που  δε θέλουν να βοηθήσουν τους πλούσιους. Όπως σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι και εδώ υπάρχουν αυτοί που παίρνουν το μέρος των παιδιών των αφεντάδων. Μεγάλο πράγμα η συνήθεια, δεύτερη φύση που λένε. Πολύ δύσκολα ξεφεύγεις από αυτά που μια ζωή έχεις μάθει να κάνεις. Οι αλλαγές μεγαλώνουν την ανασφάλειά σου και προσπαθείς να τις αποφύγεις, βάζεις φόβους στο μυαλό ώστε να συνεχίσεις πιστά να ακολουθείς τη συνήθεια.

Είμαστε σε μια εποχή που οι πληροφορίες πέφτουν βροχή και δεν τις προλαβαίνεις, μερικές φορές αυτή η βροχή σου μπλοκάρει τη σκέψη. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι και δικαιολογία ότι δε καταλαβαίνεις το δούλεμα που σου κάνουν, απλά βολεύεσαι με αυτά που ακόμα νομίζεις ότι δε θα χάσεις και μένεις πιστός στις συνήθείες σου, καλό και υπάκουο παιδί!…

Advertisements

One thought on “Οι Ρομπέν των πλουσίων…

  1. Παράθεμα: Οι Ρομπέν των πλουσίων… | Ιnews24

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s