Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Ο Μπανάνα Σαμ.

Ο Μπανάνα Σαμ.

banana_SamΣτη χώρα της Μπανανίας, το εθνικό φαγητό είναι η μπανάνα. Οι κάτοικοι όμως δεν είναι οι συνηθισμένοι, αυτό δηλαδή που λέμε άνθρωποι, είναι τα ζώα μια ήμερης κατά κάποιο τρόπο ζούγκλας και τα περισσότερα από αυτά είναι κάθε λογής πιθηκοειδές.

Υπάρχουν φυσικά και κάποιοι καλοί άνθρωποι που φροντίζουν τα ζωάκια, γιατί δεν μπορούν τα καημένα να τα καταφέρουν μόνα τους.  Ένας από αυτούς τους… καλούς που λέγαμε, είναι και ο Μπανάνα Σαμ που μαζί με τους επίσης καλούς φίλους του, θέλουν με το ζόρι  -για πολύ ζόρι μιλάμε- να σώσουν τα ζώα από τη πείνα!

Το πράγμα όμως έχει αρχίσει και μπερδεύετε από τη στιγμή που οι καλοί άνθρωποι, διαφωνούν με τον τρόπο εφαρμογής της σωτηρίας. Τα ζώα σαστισμένα παρακολουθούν χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, το μόνο που κάνουν είναι να μουρμουρίζουν και να διαπιστώνουν ότι τελικά αργά η γρήγορα, θα ψοφήσουν.

Τα αγαπημένα μας ζώα όμως δεν έχουν καταλάβει ότι με αυτούς που τα προσέχουν μέλλον δεν υπάρχει, και συνεχίζουν να ζουν με τις μπανάνες και ό,τι άλλο τα ταΐζουν.

Βέβαια, κάποια στιγμή και με κάποιο τρόπο, η φύση και οι νόμοι της ζούγκλας θα κυριαρχήσουν, και τότε αυτοί που τα εκμεταλλεύτηκαν θα πληρωθούν με το ανάλογο νόμισμα. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι σωτήρες γιατί νομίζουν ότι, ως πιο «έξυπνοι» από τα ζώα, δεν υπάρχει περίπτωση να τους κάτσει η στραβή. Τα ζώα τώρα εύκολα ή δύσκολα κάνουν υπομονή, μα σαν τελειώσει, αλλοίμονο σας «άνθρωποι»…

Advertisements

5 thoughts on “Ο Μπανάνα Σαμ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s