Αρχική » Μονταζ & σατυρα » Παπιοιστορίες…

Παπιοιστορίες…

duckΔεν είμαι, απλά κάνω τη πάπια για το «καλό» του τόπου. Τον «μεγάλο» ηγέτη πρέπει να τον τιμάς, να του φτιάξεις ένα άγαλμα από τώρα για να θυμάσαι την αξία του. Μετά από έρανο του λαού, παραγγείλαμε από το εξωτερικό κάτι αντιπροσωπευτικό της αξίας αυτού του μεγάλου πολιτικού άνδρα.

Ο κος Σαμαράς ενώ προεκλογικά μας έλεγε «όχι στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, γιατί έτσι θα καλύψουμε τη διαπλοκή», αποφάσισε να κάνει τη πάπια και να «πετάξει» μαζί με το ΠΑΣΟΚ σε πιο ασφαλή νερά. Αυτό φυσικά είναι δείγμα μεγάλου πολιτικού απατεώνα  γιατί καλύπτει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και «εκτελεί» τους πολίτες για να μη χρεοκοπήσουμε.

Μετά από ενάμιση χρόνο κατάφεραν να βγάλουν τη  διακήρυξη της προγραμματικής συνεργασίας, που αν κάτσεις και τη διαβάσεις, περισσότερο προεκλογική σου θυμίζει. Όπως εκείνες οι ωραίες και μπαλκονάτες, με τις πολλές σημαιούλες και τα πολλά «θα» που έτρεχε ο κοσμάκης να ψηφίσει…

Ενώ λοιπόν μας λένε ότι διαφέρουν μεταξύ τους σε πολλά, κατάφεραν για το «καλό» μας, να βρουν 43 σημεία που συμφωνούν. Άντε και τα βρήκαν τα σημεία, εκείνες τις κόκκινες γραμμές για τη τρόικα, τις έβαλαν αφού τα έχουν συμφωνήσει μαζί τους ή απλά μας οδηγούν σε κάτι άλλο που έχουν αποφασίσει ;

Εμένα κάτι δε μου πάει καλά γιατί, όλα έγιναν ξαφνικά, τάζουν «όχι νέα μέτρα» ενώ αν δεν πάρουν δεν βγαίνει , γιατί το πρωτογενές πλεόνασμα είναι φούσκα και ας λένε , γιατί άλλα λένε και άλλα κάνουν, γιατί το ιστορικό τους δείχνει ότι ή δεν θέλουν ή δεν μπορούν να διαχειριστούν τη κατάσταση και πολλά άλλα αρνητικά δεδομένα που έχουμε εδώ και χρόνια.

Λένε όμως και τα ωραία τους.

Βενιζέλος: «το βάρος της εφαρμογής της συμφωνίας θα σηκώσουν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και δυστυχώς, η ευθύνη βαρύνει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αίρει όλα τα βάρη»

Κάτσε κάτω από τη μπάρα βρε Μπένυ, μπορείς!

Περισσότερα για τη προγραμματική εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s