Αρχική » Επικαιρότητα » Oύτε τσίπα, ούτε φιλότιμο.

Oύτε τσίπα, ούτε φιλότιμο.

R Spyropoulos

Ξεκινάμε κατασχέσεις λογαριασμών-ακινήτων

Τι βγήκες και είπες, ποιος είσαι εσύ και οι όμοιοί σου που θα πείτε κάτι τέτοιο;

Και καλά, δεν θα πειράξετε τους φτωχούς; Σε λίγο θα ακούσουμε αυτό που έχω ξαναπεί «Τι θέλετε, να πάρουμε τα σπίτια κάποιων ή να χρεοκοπήσουμε;»

Ποιος είσαι; Ποιοι είστε;

Έχουν μαζευτεί όλα τα πολιτικά ορκ για να καταστρέψουν την Ελλάδα και ο κόσμος ακόμα κοιμάται…

Για να δούμε λίγο εσένα.

Για τις θέσεις που κατέχετε εδώ και πολλά χρόνια στο κόμμα σας και ως κυβερνητικό στέλεχος, εντάξει, μπορεί επί της ουσίας να μην έχετε κάποια επιστημονική κατάρτιση (το πτυχίο, τελικά, είναι πειραγμένο ή όχι;), αλλά το ότι είστε μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1974 και συνδικαλιστής-εργατοπατέρας για χρόνια είναι, φυσικά, σημαντικό και πιστοποιεί γιατί τις είχατε.

Έψαχνα αρκετές ώρες για εσάς στο ιντερνέτ, μήπως και σας αδικήσω∙ αυτό που μου έμεινε από όσα λέγατε , κάνατε ή δεν κάνατε εδώ και χρόνια, είναι ότι  μία βρεγμένη τάβλα δεν θα έλυνε το πρόβλημα, αλλά…

Αλλοίμονο αν δεν κάνατε και κάτι καλό σε κάποιες περιπτώσεις, αλλοίμονο. Ξέρετε, όμως, και ο Χίτλερ έφτιαξε οδικά και βιομηχανικά τη Γερμανία, αλλά… Δεν σας συγκρίνω μαζί του, απλά μη μας πείτε ότι κάνατε και έργο.

Αηδία, σιχασιά και οργή έχουμε με όλους εσάς!

Έψαχνα, αλλά δεν βρήκα τα πόθεν έσχες σας, έχουν εξαφανιστεί (Κάποιος που γνωρίζει;)

Το 2011 παντρέψατε την κόρη σας, να είναι καλά η κοπέλα, δεν μας φταίει σε κάτι. Τα έξοδα ήταν πολλά όμως, πάρα πολλά, λένε για εξαψήφιο νούμερο∙ αν τα είχατε τα χρήματα, καλά κάνατε, δεν είδα κάπου να λέτε και τίποτα σε όσους άφηναν τότε διάφορες μπηχτές…

Ήσασταν υπεύθυνος χρόνια για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα χρωστάει περίπου 121.000.000 ευρώ. Εσείς τι ρόλο παίζατε εκεί;

Τον Απρίλιο του 2013 είπατε ότι τα οικονομικά όλων των κομμάτων ελέγχονται κάθε χρόνο από την αρμόδια ειδική Επιτροπή της Βουλής και υπογραμμίσατε ότι, στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, έχουν ελεγχθεί και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, και πως οτιδήποτε άλλο διακινείται δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

3-6-2011, λέγατε στο τότε ALTER και στον Γ. Αυτιά ότι έχετε αγωνία για τα λεφτά των συντάξεων. (Άσ’ το καλό, γελάσαμε πάλι!)

Σε πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, έχετε πει ότι η τρόικα δεν είναι καταστροφή.

Σε άλλη εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, στις αρχές του 2012, είπατε ότι θα περνάνε πράγματα με νομοθετική επιβολή, δηλαδή ό,τι έκανε και Γ. Παπαδόπουλος.

8-8-2013, είπατε σε συνέντευξη «Ε, αν δεν μπορούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, να κλείσουν» (Από αγωνία σε αγωνία το πας και εσύ.)

Με τις ώρες μπορώ να γράφω για εσάς, αλλά όσο γράφω αηδιάζω και σταματώ εδώ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s